• JOBBCOACHNING
    Syftet är att få dig att se möjligheterna, klargöra vad du vill och sedan stödja dig att agera så att du når dina mål.

Jobbcoachning

Har du tappat fotfästet i samband med förändringarna? Vill du ha någon som stödjer dig att hålla fokus och finna riktning när du ska skapa nya vägar i ditt liv? Eller du kanske helt enkelt vill byta jobb? Då är jobbcoachning något för dig!

Vi utgår från platsen där du befinner dig idag och skapar sedan en målbild. Det gör att du lättare ser vad som behöver göras. Med en coach vid din sida är det lättare att gå från tanke till handling. Då kommer resultaten snabbare.

”Gunilla har fått mig att se min röda tråd. Hon är bra på att lyssna, vända på saker och få mig att tänka i nya banor, se saker från andra håll.
Hon har fått mig att tänka efter vad jag verkligen vill.”

Linn Nedergård

Bakgrund

Att förlora sitt jobb eller att vara utan arbete är inget vi planerar i våra liv. Det kan komma som en chock. Plötsligt ser livet inte ut som vi tänkt oss längre. Men att söka nytt jobb innebär också början på något nytt, något som kan vara positivt och bra. För att hålla modet uppe och lågan brinnande är det skönt att ha både stöd och support längs den nya vägen.

Syfte

Syftet med coachningen är att få dig att se möjligheterna, klargöra vad du vill och sedan stödja dig att agera. Tillsammans går vi igenom dina ansökningshandlingar, tittar på möjligheterna på arbetsmarknaden och gör upp en plan på hur du vill gå tillväga för att uppnå dina mål. Jag vill vara med dig så att din väg blir mer inspirerande, lättare och mer glädjerik när du går från att vara utan jobb till att ha ett jobb..

Praktiskt

Vi bokar fem samtal och pratas vid antingen en gång i veckan eller varannan vecka. Samtalen sker per telefon eller på plats i Uppsala. De är 55 minuter långa.

Garanti

Dina behov styr samtalen och jag ska tillsammans med dig skapa klarhet och förståelse som leder till förändring och nya upplevelser av livet. Coachprocessen fortsätter mellan samtalen och jag finns tillgänglig som stöd per telefon eller via mail. Coachningen är till för dig. Är du inte nöjd med coachningen så meddela mig snarast så jag kan se vad jag kan göra för att det ska bli bra.

Till början av sidan