• MENING
    Jag söker mening, hopp, tillhörighet, gemenskap, glädje och tillit i mitt liv. Vad söker du?
  • FÖRMÅGOR
    Att kunna se det lilla i det stora är en förmåga att värna om.
  • LIVETS UTTRYCK
    Jag vill sätta livets uttryck i centrum av livet.

Om Gunilla

Så hur beskriver jag något som är föränderligt och under ständig utveckling? Hur kan en person fångas upp? Historia? Framtid?

Jag drivs av att förstå livet. Jag tänker och funderar, reflekterar och älskar att se sammanhang och skapa synergi. Jag drivs av förundran och respekt inför livet och dess möjligheter. Ibland gillar jag utmaningar. Att se det stora i det lilla, liksom att se det lilla i det stora. Som att se en lagmedlem i voltigen göra en gest av medkänsla till en annan lagmedlem, samtidigt som de bibehåller fokus på framträdandet, eller se en mammas hjärta beröras när hennes barn faller på isen.

Gunilla är en sökande person med stor integritet
och med ambitioner att skapa något.
Uthållig och stresstålig.

Herbert Arvidson,
Arvidson Auditing AB

Naturen ger mig kraft, frisk luft ger mig energi och påfyllning. Mitt hjärta är centralt och det styr många av mina val. Jag gillar när mitt hjärta berörs och mina känslor är vägvisande.

Jag har lätt att finna inspiration och glädje. Jag har sökt mycket, ett sökande som varit inspirerat av att jag inte varit tillfreds med varken plats eller tillstånd där jag befunnit mig. En längtan har drivit mig. Mer mening, större sammanhang, mer förståelse.

Jag har funnit mycket. Mening, hopp, tillhörighet, gemenskap, glädje och tillit. Vägen dit har ibland inneburit smärta, ensamhet och hopplöshet. Kanske är dessa kontraster en nödvändighet för att vi ska veta att vi har hittat rätt?

Jag vill bidra till mer mening, förståelse, gemenskap och samhörighet. Jag vill bidra till mer glädje och fortsätta vara en som finner!

Till början av sidan