Min logotype

Det var på en kurs i Psykosyntes som vi under en meditation guidades att finna en symbol för meningen med vårt liv. Efter att ha klättrat uppför ett berg skulle vi finna och gå in i ett tempel. Längst fram i templet, på ett altare stod en kista som vi skulle öppna. När vi öppnade kistan skulle symbolen för meningen med vårt liv uppenbara sig.

Symbolen jag fann när jag öppnade locket var i solitt guld, den var perfekt symmetrisk, med fyra prismaliknande ben som satt ihop i ett centrum. Symmetrin gör att man kan kasta den likt en tärning utan att veta vilken del som kommer högst. Den har en fulländad symmetri.

GJC_logo_sv-mini

För mig står symbolen för en nästan övermänsklig perfektion, en stark kraft som kan bära oss framåt och vara en vägvisare. När jag valde att ha symbolen i min logotype la jag till orden: Möjligheter – Klarhet – Handling, tre ord som sammanfattar min coachning.

Jag vill att loggan ska vara en symbol för något stort som vi kan eftersträva i våra liv, något gyllene, något perfekt och fulländat som kan ge oss näring längs vägen, inspirera och ge vägledning .