• Vår inre skatt
    Jag slutar inte hänföras över att vi bär våra svar inom oss. Kruxet är att skapa kontakt, ställa rätt frågor och våga lyssna till svaret.

Hur coachningen fann mig

Jag hade nyligen blivit ensam med mina barn och mitt inre skrek efter stöd, stimulans och förståelse. Jag kontaktade Sue Miles, kursledare på Findhorn, i min desperation, för jag ville delta på en av hennes kurser. Hon tipsade mig om tre böcker jag kunde läsa tills dess att jag kunde resa till Findhorn.

images

En av dem berörde mig djupt. Det var avsaknaden av lyckorecept: på hur man får ett nytt jobb, finner sin partner eller får råd att köpa en ny bil, som fascinerade mig i Laura Bermam Fortgans bok ”Living Your Best Life”. Styrkan låg i att få människor att lyssna inåt. Att stödja människor att göra val utifrån sina värderingar OCH att få dem att upptäcka vad de redan har i sina liv.

Boken blev stimulansen jag väntat på efter att ha varit heltidsmamma under några år. Det här var något jag ville förstå mer av. Referenserna längst bak i boken ledde mig till CoachU där jag började min coachutbildning 2003. Det var ett viktigt steg för mig. Knappt fem år senare besökte jag än en gång Findhorn för att delta i Sue Miles workshop ”Life Purpose” – sju dagar av inre utforskningar.