Att leva på framkanten

Våra liv kräver att vi utvecklas ständigt. För vissa människor är det ett medvetet sätt att förhålla oss till livet, medan andra nästan tvingas till förändringar. Förändring är livets natur. Liv kan inte utvecklas i stagnation, hur vi än försöker. Maskros

Jag är en av de själar som är intresserad av utveckling, men ibland tycker även jag att det är nog, nu får det lugna ner sig. Ibland vill jag bara ha en paus, bara få vara, men så kommer nya utmaningar,  friktion uppstår och det krävs att jag finner nya sätt att förhålla mig till den nya situationen.

Det innebär att vi är ständigt på framkanten av våra liv. Vi kan använda oss av vår tidigare erfarenhet när vi ställs inför nya situationer. På så vis utvecklas vi ständigt och lever våra liv i ständig utforskning. På framkanten.

av Gunilla Janmark

Den röda tråden i mitt liv handlar om kommunikation och en önskan om att förstå vad som driver människor och hur vi kan uppskatta och glädjas mer i det liv vi lever.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.