Bestäm landningspunkt

Det är viktigt att bestämma var vi vill landa innan vi ger oss ut att flyga. Vet vi inte vart vi är på väg är det svårt att veta om vi har kommit fram.

När människan lärde sig att flyga och började bygga flygplan skapade vi både startbanor och landningbanor. Idag finns ett vida utbyggt system av flygplatser världen över. Samtidigt har vi skapat allt fler sätt att på olika sätt ta oss fram i luften. Vi har helikoptrar, och olika vingar som på olika sätt kan ge oss upplevelsen av att vi flyger.

En helikopter ställer vissa krav på en landningsplats, men inte lika hårda krav som ett flygplan. Hängflyger vi är friheten större. Men oavsett om vi hängflyger eller paraflyger är det viktigt att vi bestämmer var vår landningspunkt ska vara.  Vart är vi på väg? Var ska vi landa? Har vi inte det klart för oss redan från början, är det svårt att veta om vi kommit fram eller inte.

Även i livet ger vi oss ut och flyger ibland. Vi kastar oss in i ävantyr eller upplevelser där vi inte har full kontroll, vi kanske inte vet vart det bär, vi kanske ska lära oss något nytt. Men oavsett är det viktigt att vi redan från början har klart för oss var vi vill landa, annars vet vi inte om vi kommit rätt.

Publicerat den
Kategoriserat som Blogginlägg

av Gunilla Janmark

Den röda tråden i mitt liv handlar om kommunikation och en önskan om att förstå vad som driver människor och hur vi kan uppskatta och glädjas mer i det liv vi lever.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.