Biodanza växer i Sverige

Biodanza sprider sig sakta över hela världen. Idag dansas det Biodanza i alla världsdelar utom på Antarktis. Och Sverige är med på kartan. Idag finns det flera aktiva grupper i vårt land. I Uppsala dansar vi i Ekeby bruk sedan ett antal år tillbaka. Nu i höst har Ann-Sofie Gaviria-Vetander startat en grupp i Stallarholmen. Här kan du läsa mer om Biodanza i Stallarholmen.

Ann-Sofies grupp dansar i Stallarholmen på onsdagar.

Nere i Göteborg har Magdalena Horvath också startat en grupp under hösten. Hennes Facebooksida hittar du här.

Jag har besökt både Karlstad och Göteborg under hösten för att introducera Biodanza och HOBS i Stockholm, en Riksorganisation som verkar för hälsa oberoende av storlek. Att få sprida Biodanza är en ynnest – att dela med sig av upplevelsen och väcka våra inre förmågor hos andra är stort.

Är du intresserad av att skapa ett introduktionstillfälle där du bor är du välkommen att höra av dig. Jag vill sprida fler frön och bidra till nya plantor som vill sprida Biodanza i vårt land.

Magdalenas grupp dansar på måndagar i Göteborg.
Publicerat den
Kategoriserat som Blogginlägg

av Gunilla Janmark

Den röda tråden i mitt liv handlar om kommunikation och en önskan om att förstå vad som driver människor och hur vi kan uppskatta och glädjas mer i det liv vi lever.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.