Glädje – en flykt eller vardag?

images
Livets förmågor handlar om att vara grundad, men röra sig med lätthet, vi behöver kunna ta riktning och samtidigt uppvisa följsamhet.

Jag var och lyssnade på en föreläsning på Marknadsföreningen där grundaren av Glädjefabriken pratade. Hon har utvecklat ett koncept där hon ger företag möjlighet att förmedla glädje åt en utvald mottagare. Mottagare kan vara ett äldreboende, en avdelning på ett sjukhus, anställda, eller vem som helst. Hon var fantastisk i sin utstrålning, sin vision och sin förmåga. Affärsidén är underbar. Så sa hon att hennes vision är att ”få människor att glömma sin vardag”. Hennes målgrupper har ofta en tuff vardag, men samtidigt kan jag inte låta bli att känna att min vision är att människor ska uppleva glädje som en naturlig del av vardagen, en naturlig del av deras liv. Det bästa verktyget jag hittills funnit för det är Biodanza. Genom Biodanza väcks vår förmåga att känna glädje och vi stärks i vår förmåga att hantera det vi möter i livet, på ett kraftfullt sätt.

Publicerat den
Kategoriserat som Blogginlägg

av Gunilla Janmark

Den röda tråden i mitt liv handlar om kommunikation och en önskan om att förstå vad som driver människor och hur vi kan uppskatta och glädjas mer i det liv vi lever.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.