Nu vänder det…

Den 21 december är det vintersolstånd. Då är natten som allra längst, sedan vänder det och nätterna blir allt kortare.

Den 21 december vänder det. Det är årets längsta natt, sedan blir nätterna allt kortare och ljuset kommer sakta tillbaka. Under vintern vilar naturen på våra breddgrader. När jag skriver detta är marken täckt av snö. Men kraften i naturen är inte långt borta. Många träd och buskar har redan förberett sina knoppar. De är redo att slå ut då ljus och värme indikerar att det är rätt tid. I jorden finns många fröer redo att börja gro. Naturen är väl förberedd, är du?

I vår kommer jag att fokusera mycket på tillväxt på mina biodanzasessioner. Vår förmåga att utvecklas, att växa och gro. Fröet bär på en kraft och det gör både du och jag också och alla andra med. Under rätt förutsättningar kan kraften stimulera oss att växa, att utvecklas. Det är det som sker under Biodanzasessionerna, vår potential att leva livet stimuleras. Genom att delta regelbundet i en grupp utvecklas vi som människor och våra liv förändras. Vill du vara med i förändringen? Vill du stimulera din förmåga att leva? Kom och delta regelbundet i en veckogrupp. Du är varmt  välkommen. Du behövs, eftersom utveckling i Biodanza bland annat sker i interaktion tillsammans med andra. Tag med dig andra du bryr dig om, andra som också vill utvecklas. Varmt välkomna!

Publicerat den
Kategoriserat som Blogginlägg

av Gunilla Janmark

Den röda tråden i mitt liv handlar om kommunikation och en önskan om att förstå vad som driver människor och hur vi kan uppskatta och glädjas mer i det liv vi lever.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.