Sätt på dig vingarna

En av mina deltagare på en workshop i Biodanza skrev efter helgen att hon upplevt att hon tidigare beskådat livet utan att kunna vara delaktig ”Jag förstod inte att jag kunde sätta på mig vingarna och flyga ut i livet”, skrev hon.

Med vingarna tillgängliga kan vi med större lätthet ta oss fram i livet. Landa där det känns bra och lätta om det inte känns bra.
Med vingarna tillgängliga kan vi med större lätthet ta oss fram i livet. Landa där det känns bra och lätta om det inte känns bra.

Det finns många anledningar till att vi slutar delta i livet. Besvikelser, sorg, smärta, chock, ja anledningarna kan vara många fler. Men den som vill kan finna vägar som tar oss tillbaka till livet igen, så vi kan leva med närvaro i det som händer oss oavsett om vi gillar det varje dag eller inte. Och har vi vingarna med oss kanske vi inte behöver vara kvar på en plats om den inte känns bra. Då kan vi lätt förflytta oss till en annan plats. Det är att ta sig fram med lätthet i livet.

Publicerat den
Kategoriserat som Blogginlägg

av Gunilla Janmark

Den röda tråden i mitt liv handlar om kommunikation och en önskan om att förstå vad som driver människor och hur vi kan uppskatta och glädjas mer i det liv vi lever.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.