Sökes: modiga, ärliga grupper som vill utvecklas

Är du intresserad av att ligga i framkanten? Är du intresserad av att utforska den mänskliga potentialen som finns i varje grupp? Vill du att gruppen du tillhör ska vara en plats där ni utvecklas och trivs tillsammans? Då kan detta vara något för dig.

Jag söker ett företag/organisation/avdelning som vill svetsa ihop gruppen ytterligare för att förbättra sitt samarbete, öka arbetsglädjen och uppnå bättre resultat och leva sina värderingar. Jag söker en grupp av människor som är redo för nästa steg och som vill utvecklas både som individer i gruppen och som grupp.

Gruppens förmåga överstiger summan av var och ens förmåga. Med förenade krafter kan oanade resultat skapas. Vill du vara med?
Gruppens förmåga överstiger summan av var och ens förmåga. Med förenade krafter kan oanade resultat skapas. Vill du vara med?

Deltagarna jag söker ska vara villiga att avsätta två timmar i veckan för sin egen och gruppens utveckling. Därtill tillkommer inledande workshop och avslutande workshop på tre timmar. Projekttiden är tio veckor.

Jag erbjuder er en möjlighet där var och en kommer ges möjlighet att utvecklas, uttrycka sig och utforska mer om sina potentialer och möjligheter. Vi kommer att jobba med kommunikation, gränser, tydlighet, samarbete, värderingar, följsamhet på nya sätt.

Hör av dig till mig så berättar jag mer. Kanske är det just din grupp som ska vara med och utgöra ett pilotprojekt tillsammans med mig.

Publicerat den
Kategoriserat som Blogginlägg

av Gunilla Janmark

Den röda tråden i mitt liv handlar om kommunikation och en önskan om att förstå vad som driver människor och hur vi kan uppskatta och glädjas mer i det liv vi lever.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.