Budskapet som det levererades till mig i min dröm.

För några år sedan hade jag en stark dröm som handlade om en läkare som besökte och vårdade min mamma när hon var sjuk. Läkaren var kortväxt, av kinesiskt ursprung och han kändes kompetent. När han hade gått hade han lämnat ett meddelande på huvudkudden. Där stod:
THANK YOU GOD. WHAT COMES NEXT?

Jag ritade budskapet såsom det levererats när jag vaknade och bilden finns kvar i mitt liv. Budskapet är starkt för mig. Livet serverar oss inte alltid det vi vill ha, men oavsett är det vår uppgift att förbli ödmjuka, ta emot och gå vidare. Ibland är det svårare, ibland lättare. Känner du igen uppevelsen? Hur har det sett ut för dig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.